Έχεις ανάγκη από κάποιο φροντιστηριακό μάθημα ή από κάποια άλλη γνώση;

Θέλεις να έχεις πρόσβαση σε  πληροφορίες χωρίς να σπαταλάς χρόνο και με τον δικό σου ρυθμό;

Η διαδραστική πλατφόρμα Υοu Learn σου προσφέρει όλα τα παραπάνω και ακόμα περισσότερα εντελώς δωρεάν.  Χάρη στην online live επικοινωνία  η οποία περιλαμβάνει video, powerpoint και chat, συμμετέχεις ενεργά και σε πραγματικό χρόνο.

Η διαδραστική πλατφόρμα You Learn  είναι επίσης στη διάθεση  και του σχολείου σου. «Το Χαμόγελο του παιδιού» πραγματοποιεί ομιλίες σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς για θέματα που χειρίζεται όπως Παιδική Κακοποίηση, Σχολικός Εκφοβισμός, Ασφάλεια στο διαδίκτυο και άλλες δράσεις.

Μέσω  αυτής της πλατφόρμας έχουμε μιλήσει με μαθητές από τα παρακάτω σχολεία:

Γυμνάσιο Μαραθόκαμπου Σάμου, Γυμνάσιο Γαργαλιάνων Ηλείας, 2ο Γυμνάσιο Ορεστιάδας, Ελληνικό Σχολείο Μεταμόρφωσης Τορόντο Καναδά, 3ο Γυμνάσιο Κέρκυρας, 4ο Γυμνάσιο Κέρκυρας, 3ο ΓΕΛ Ναυπλίου, ΓΕΛ Μήλου,  Δημοτικό Σχολείο Φολεγάνδρου.

Μέσω του  You Learn μπορούμε να εκμηδενίσουμε τις αποστάσεις και να ανταλλάξουμε απόψεις και εμπειρίες όσο  συχνά χρειάζεται. Ενημέρωσε αν θέλεις  το σχολείο σου για αυτή τη δράση δίνοντας τα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας:

Τμήμα Ενημέρωσης Μαθητών, Γονέων & Εκπαιδευτικών Email:  school@hamogelo.gr

Αν θέλεις εσύ να χρησιμοποιήσεις το You Learn  στείλε μας mail στο yousmile@hamogelo.gr για να σε ενημερώσουμε για τον τρόπο και τους κανόνες λειτουργίας.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - VIDEOS