ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» είναι ένας εθελοντικός οργανισμός για τα παιδιά.

Ξεκίνησε ως επιθυμία του 10χρονου Ανδρέα Γιαννόπουλου, που λίγο πριν χάσει τη μάχη για τη ζωή, αποτύπωσε στο ημερολόγιο του το παιδικό αυτό όραμα.

Το όνειρο του Ανδρέα πήρε μορφή με το πρώτο Σπίτι για τα παιδιά που ξεκίνησε να λειτουργεί λίγους μήνες μετά, φτάνοντας σήμερα να είναι ένας Οργανισμός το έργο του οποίου έχει ξεπεράσει κάθε φαντασία και να αποδεικνύει σε όλους μας το μεγαλείο που μπορεί να επιτευχθεί, όταν οι άνθρωποι ενώνουν τις δυνάμεις τους για έναν κοινό σκοπό -ακριβώς όπως είχε προβλέψει ένα 10χρονo παιδί.

Μέσα από τον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού», με τη βοήθεια μικρών και μεγάλων εθελοντών  καθώς και των εργαζομένων του, υποστηρίζονται 365 ημέρες το χρόνο δεκάδες δράσεις για τη φροντίδα και την προστασία της σωματικής και της ψυχικής υγείας, αλλά και της ασφάλειας χιλιάδων παιδιών στην Ελλάδα που βρίσκονται σε κίνδυνο.

Γνώρισε τις δράσεις μας για τα παιδιά  και αν διαθέτεις ελεύθερο χρόνο, έλα στη ομάδα μας. Ένωσε τη φωνή σου με αυτή του Ανδρέα και χιλιάδων άλλων παιδιών  εθελοντών και έλα να φτιάξουμε ένα καλύτερο αύριο. «Αν ενωθούμε όλοι, θα τα  καταφέρουμε»

Αν θες να μάθεις περισσότερα για «Το Χαμόγελο του Παιδιού» πάτησε εδώ