10 Απριλίου, 2013

H " Κλειώ" του Γυμνασίου Οιχαλίας Τρικάλων απέσπασε το 1ο πανελλήνιο βραβείο καλύτερης ταινίας

Μια ομάδα μαθητών και καθηγητών από το Γυμνάσιο Οιχαλίας Τρικάλων  αποφασίζει να συμμετάσχει στον 3ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Ταινιών Μικρού Μήκους.  Τα μέσα είναι πενιχρά, δύο ερασιτεχνικές κάμερες,  ένα μικρόφωνο και πάνω από όλα πολύ διάθεση. Η μαθήτρια Άννα-Μαρία Σακελλαρίου  γράφει το σενάριο και παράλληλα μεταμορφώνεται σε "Κλειώ, μια μαθήτρια γυμνασίου που ζει με τη γιαγιά της μια και οι γονείς της είναι μετανάστες στη Γερμανία.  Οι εικόνες μας μεταφέρουν τα συναισθήματα που βιώνει οι ηρωίδα τόσο στο σχολείο όσο και στο σπίτι. Δίπλα της η γλυκιά φυσιογνωμία της γιαγιάς Βαγγελιώς.

Το αποτέλεσμα μπορείτε να το απολαύσετε και μόνοι σας. Η ταινία  απέσπασε το βραβείο καλύτερης ταινίας στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση  αλλά και το Α' βραβείο στο 5ο Νεανικό Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Λάρισας Artfools (Ελληνικό - Διεθνές).

Οι συντελεστές της ταινίας και όλα τα παιδιά που συμμετείχαν αξίζουν πολλά συγχαρητήρια καθώς μας απέδειξαν ακόμια φορά ότι τα παιδιά όλα τα μπορούν!

Περισσότερες πληροφορίες για την ταινία, την βράβευση αλλά και για τις δράσεις του σχολείου μπορείτε να βρείτε στο blog τους :http://gym-oichal.tri.sch.gr/

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - VIDEOS