LATEST NEWS
24 Ιουλίου, 2013

e-Mail απο διακοπές...

From: ……….@hotmail.gr
Sent: Wednesday, July 17, 2013 4:23 PM
To: yousmile@hamogelo.gr
Subject: ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Αγαπητή ομάδα του yousmile Νίκο, Χριστίνα, Αλέξανδρε και Μαρίνα καλησπέρα σας

Ελπίζω να είστε καλά, αν και στην Αθήνα τέτοια περίοδο σίγουρα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Ζέστη, τρέξιμο… Είμαι σίγουρη όμως ότι μας ετοιμάζεται ωραία πράγματα για το χειμώνα και super εκπομπές.

Εδώ στο νησί είναι όλα υπέροχα… ο κόσμος, η θέα !!! Πραγματικά ότι πρέπει για ξεκούραση μετά από ένα χειμώνα ανάμεσα σε σχολείο, φροντιστήριο, ξένες γλώσσες και ιδιαίτερα. Και όσο σκεφτόμουν ότι ήμουν διστακτική!!! Πρώτα έκανα καβγά με τους γονείς μου για να πάω διακοπές μόνη μου με την παρέα μου και μετά φοβόμουν πολύ. Ε, δεν το είχα ξανακάνει και είχα αγχωθεί. Ωστόσο όλα πάνε ρολόι!!! Βοήθησαν και οι γονείς αλλά και εκείνη η κουβέντα με τη ψυχολόγο του Χαμόγελου. Πραγματικά χαλάρωσα…

2, 3 απλές συμβουλές και λίγη εμπιστοσύνη σε αυτούς που μου της έδωσαν …. Και τελικά όλα είναι άψογα χωρίς τύψεις, άγχος και ενοχές. Με τα παιδιά είμαστε πάντα όλοι μαζί, ποτέ δεν μένει κάποιος μόνος του. Όλα τα περσινά γεγονότα που ακούσαμε με ανθρώπους που έβλαψαν παιδιά σε διακοπές με ανησύχησαν. Ωστόσο όλα είναι πιο ήρεμα αφού δεν είμαι ποτέ μόνη μου. Και θα μου πείτε τώρα, καλά πήγες διακοπές για να μένεις μόνη σου; Ε όχι αλλά να μερικές φορές τη θες τη μοναξιά… και εγώ όταν τη θέλω πηγαίνω σε μέρος που με βλέπει η παρέα μου ή στο δωμάτιο μου.

Ωστόσο ο κολλητός μου την έκανε την … ανοησία!!! Νόμιζε ότι επειδή είμαστε μόνοι μας είναι και παντοδύναμος, μπέρδεψε την έννοια του κάνω διακοπές χωρίς γονείς με την έννοια του ρισκάρω την υγεία μου!!! Το πρώτο βράδυ γλέντησε την ελευθερία του πίνοντας απίστευτα πολύ… εμείς πάλι περάσαμε το πρώτο βράδυ στο Κέντρο Υγείας του νησιού κρατώντας του το χέρι. Δύσκολο για κάποια παιδιά να καταλάβουν ότι ενήλικη ζωή και διασκέδαση δεν σημαίνει μεθύσι, τσιγάρο και … ρεζίλι … κρίμα, είναι πολύ καλό παιδί αλλά τις επόμενες μέρες ήταν πιο συγκρατημένος.

Ευτυχώς δεν έπινε πριν μπούμε στη θάλασσα. Το φαντάζεστε πόσο επικίνδυνο θα ήταν; Καλά εμείς δεν πάμε σε ερημικές παραλίες… πάντα πάμε σε παραλία με κόσμο ουτώς ώστε εάν κάτι συμβεί να μπορούμε να απευθυνθούμε κάπου.

Ελπίζω να μην σας ζάλισα!!!
Θα σας πάρω και τηλέφωνο στο 1056 να πω μια καλησπέρα…

Φιλιά πολλά και τα λέμε τον Αύγουστο (έχω μια super ιδέα για ραδιοφωνική εκπομπή αλλά θα σας την πω από κοντά)

Σ.Ν.

•  (τα προσωπικά στοιχεία/συνθήκες των ατόμων που αναφέρονται δεν αντιστοιχούν στα πραγματικά -  ως εκ τούτου οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα, γεγονότα ή καταστάσεις είναι εντελώς τυχαία, καθώς στην "Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα παιδιά S.O.S 1056", τηρείται το απόρρητο των κλήσεων και διασφαλίζονται οι προσωπικές πληροφορίες των καλούντων- τα κείμενα συντάσσονται από επαγγελματικό προσωπικό του Οργανισμού "Το Χαμόγελο Του Παιδιού")